joi, 17 noiembrie 2022

BEKIR - The funny one

 BEKIR


Nume: Bekir 
Vârstă: 18 ani
Zodie: Taur ♉  
Talente & Pasiuni: Sportul, Comedia
Puncte forte: Loialitatea, Altruismul 
Puncte slabe: Naivitatea, Impulsivitatea 

ROL 

Bekir este unul dintre personajele care nu iau parte la firul principal al poveștii însă au o importanță semnificativă în ansamblu. Este de partea binelui, ajutându-și mereu prietenii și nu numai. 

POVESTE 

Bekir este un alt adolescent care locuiește în cartierul în care se situează Gercek Koleji. Crescut doar de fratele său mai mare după decesul părinților, băiatul duce lipsa familiei însă este recunoscător pentru ceea ce are și încearcă să îi ajute pe toți cei din jurul său. 

Elev cu bursă la liceul privat din cartier, Bekir ajunge să fie batjocorit, la fel ca prietenii săi, însă nu se lasă "călcat în picioare" și se ridică de fiecare dată spunându-și opinia. Deși de cele mai mulge ori este folosit, el continuă să fie același băiat altruist și amuzant, lucruri care constituie avantaje pentru el. 

Aceste atuuri l-au ajutat le Bekir să o cucerească le Ceyda, una dintre prietenele Melisei, care se dovedește a fi o persoană blândă și bună, care nu are prea multe în comun cu celelalte fete din anturajul său. Îl iubește sincer pe Bekir și are încredere în el, iar asta îl face pe adolescent să fie mândru. 




duminică, 13 noiembrie 2022

AZIZ - The ”psycho” one

 AZIZ


Nume: Aziz
Vârstă: 18 ani
Zodie: Balanță ♎ 
Talente & Pasiuni: Desenul, Jocurile video, IT-ul
Puncte forte: Inteligența
Puncte slabe: Invidia, Agresivitatea


ROL

Aziz este fratele principalului personaj, Kanat, care, din invidie față de acesta, îi pune bețe-n roate pe parcursul serialului și se poate spune că este chiar unul dintre personajele negative, cel puțin în prima parte a serialului.

POVESTE

Aziz a crescut într-o familie denaturată, având un tată violent, lucru care i-a produs multe traume. De aceea, la școală este mereu retras și considerat, uneori, ciudat, dat fiind că nu interacționează cu aproape nimeni și este impulsiv. 

Având în vedere că a crescut cu sentimentul că este îi este inferior fratelui său mai mare și nu numai, Aziz încearcă să se remarce și să se răzbune prin acte de violență sau prin sabotaj.

Atunci când Leyla apare în viața lui, Aziz se îndrăgostește de inteligența ei, dar și de "răutatea" pe care o avea, el considerând-o un punct comun. Sentimentele profunde pe care i le poartă fetei îl aduc pe calea cea bună, ajutându-i pe cei din jur să lupte împotriva răului și devenind o persoană integră. 

Daghan - The shy one

DAGHAN