duminică, 9 octombrie 2022

EKIM - The "kahraman" one

EKIM


Nume: Ekim
Vârstă: 19 ani
Poreclă: Kahraman kız
Zodie: Berbec ♈
Talente & Pasiuni: Muzică, Dans
Puncte forte: Determinare, Empatie, Curaj, Loialitate
Puncte slabe: Vulnerabilitate, Încăpăținare
 

ROL 

Ekim este unul dintre personajele principale ale serialului turcesc. Rolul său este jucat de către actrița Rabia Soyturk, în vârstă de 19 ani, care a devenit din ce în ce mai cunoscutî datorită rolului său în "Duy Beni". 

POVESTE 


Povestea ei este detaliatî încă din primul episod, când este înfățișsată cu prietena ei, Leyla, care suferă un accident. Simțindu-se vinovată, Ekim iși dorește să afle adevărul și să își salveze prietena, iar pista principală către vinovat duce la liceul privat Gercek, unde bullyingul este la ordinea zilei iar celelalte personaje ascund fiecare secrete. 
Încă din copilărie, Ekim a crescut fără tată, lucru care a afectat-o, însă a și întărit-o. 


Datorită acestor întâmplări, adolescenta a devenit foarte curajoasă și plină de simțul dreptății, dar și de loialitate. Astfel, ajunsă la un liceu nou, printre oameni noi și foarte diferiți de cei printre care a crescut, Ekim nu renunță la dorința de a afla adevărul, deși trece prin multe încercări. Pe parcurs ajunge să se și îndrăgostească, ea și băiatul trecând prin momente mai mult sau mai puțin fericite. 
De reținut este că Ekim poate fi privită din multe puncte de vedere ca fiind un exemplu, datorită curajului, loialității, devotamentului, blândeței și multe altele dintre calitățile sale.


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daghan - The shy one

DAGHAN