duminică, 2 octombrie 2022

SERIALUL FENOMEN AL TURCIEI

Serialul „Duy Beni” este astăzi pe buzele tuturor

Succes neașteptat

Producția turcească „Duy Beni” a apărut pe micile ecrane în luna iulie a anului 2022 și de atunci se bucură de succes, având o comunitate de fani care continuă să crească. Deja faimoși în rândul utilizatorilor de TikTok, ei își promovează proiectul artistic pe diferite platforme de socializare, unde postează chiar și episoadele integrale, săptămânal. Spectatorii nu sunt numai din Turcia, ci și din alte părți ale lumii, motiv pentru care serialul apare și cu subtitrări în limba engleză.

La trei luni de la lansare, serialul a ajuns la un număr de 13 episoade, difuzându-se în fiecare joi pe posturile din Turcia și apărând ulterior pe canalul de YouTube, pentru fanii din întreaga lume.

Firul poveștii 👑🎀👠🏀🏫

Subiectul principal îl constituie fenomenul de bullying, „zorbalık„ așa cum se spune în limba turcă. Cadrul acțiunii este un cartier destul de modest, în centrul căreia se află un liceu privat, unde se întâmplă o serie de evenimente neplăcute, dure, dar care reflectă, din păcate, realitatea.

Aparent copilăresc, petrecându-se într-un liceu, serialul are un scenariu complex, cu inserții psihologice și intenții moralizatoare. Personajele sunt de asemenea foarte bine construite, fiecare având în spate o poveste și un scop. Așadar, „Duy Beni” a reușit să cucerească repede publicul, care a devenit fidel noii producții TV.


Vom pune împreună sub lupă personajele și trăsăturile lor, printr-un proces plin de creativitate.

Până la apariția episodului următor, „surpriză” și „suspans” sunt cuvintele care descriu cel mai bine starea urmăritorilor serialului, dar și ai acestui blog. Până joia viitoare, „UYAN VE DUY BENI”!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daghan - The shy one

DAGHAN