joi, 27 octombrie 2022

OZAN - The ''cool'' one

OZAN


 Nume: Ozan 
Vârstă: 19 ani
Zodie: Vărsător ♒ 
Talente & Pasiuni: Baschetul, Filmele, Jocurile
Puncte forte: Loialitatea, Afectivitatea
Puncte slabe: Ignoranța, Mânia, Gelozia

ROL

Ozan este printre principalele personaje ale celebrului show TV. Este unul dintre cei mai de temut băieți din liceu și este, inițial, prieten cu Melisa și Kanat. Cu timpul, Ozan încearcă să devină mai bun și să își croiască un drum până la inima Melisei.

POVESTE

Abandonat la naștere și crescut de părinții adoptivi, Ozan dezvoltă un mecanism de apărare care se manifestă prin indiferență și un comportament violent, încercând să își protejeze sentimentele. Este îndrăgostit de Melisa și ar face orice pentru ea, fiind gelos pe Kanat, cel pe care Melisa îl iubește. Astfel, Ozan își dezvăluie loialitatea, dar îi sunt puse în evidență și defectele, precum gelozia, viclenia și altele.

Ozan este de asemenea un personaj care aduce zâmbetul spectatorilor prin umor, având replici și scene  amuzante, pe care le joacă perfect.

Deși suferă foarte mult din pricina faptului că se simte inferior lui Kanat și pentru că Melisa refuză să îi acorde o șansă pentru a-i demonstra că o iubește cu adevărat de mult timp, tânărul nu renunță la scopurile sale. În drumul spre succes, el face, din păcate, numeroase greșeli, precum înjosirea colegilor, amplificând fenomenul de bullying, și multe altele.

Într-un final, Ozan reușește să scape de toți rivalii săi și îi câștigă inima fetei pe care o iubește, ajungând să formeze un cuplu cu Melisa, prietena sa din copilărie.



Daghan - The shy one

DAGHAN