luni, 7 noiembrie 2022

LEYLA - The angry one

LEYLA


Nume: Leyla 
Vârstă: 18 ani
Zodie: Săgetator ♐  
Talente & Pasiuni: Filmele, Teatrul, Moda
Puncte forte: Curajul
Puncte slabe: Invidia, Naivitatea


ROL

Leyla este unul dintre personajele principale ale serialului. Deși nu are acțiuni concrete în toate episoadele, ea este o piesă importantă în planul de ansamblu. La început este irascibilă și ajunge chiar să se alieze cu cei "răi" însă mai apoi redevine Leyla din copilărie. 

POVESTE

Crescută doar de bunica sa în cartierul sărăcăcios de lângă Gercek Koleji, Leyla este ambițioasă și vrea să își depășească condiția, visul ei fiind să ajungă elevă la liceul privat din cartierul său, unde, crede ea, merg toți copiii "importanți". 

Din păcate viața are alte planuri pentru Leyla, care a suferit un accident în timp ce se distra cu cea mai bună prietenă a sa. De atunci, devine geloasă și o învinovățește pe Ekim pentru tot ce i s-a întâmplat și ajunge chiar să o trădeze și să o desconsidere. 

Totuși, Leyla arată că este puternică și dă dovadă de curaj atunci când își revine și pășește în locul în care a visat mereu să fie.

Mai mult, renunță pe parcurs la obsesia ei pentru Kanat și se îndrăgostește de Aziz, care o iubește foarte mult la rândul său, lucru care îi schimbă pe amândoi în bine. 

 

Daghan - The shy one

DAGHAN