joi, 17 noiembrie 2022

BEKIR - The funny one

 BEKIR


Nume: Bekir 
Vârstă: 18 ani
Zodie: Taur ♉  
Talente & Pasiuni: Sportul, Comedia
Puncte forte: Loialitatea, Altruismul 
Puncte slabe: Naivitatea, Impulsivitatea 

ROL 

Bekir este unul dintre personajele care nu iau parte la firul principal al poveștii însă au o importanță semnificativă în ansamblu. Este de partea binelui, ajutându-și mereu prietenii și nu numai. 

POVESTE 

Bekir este un alt adolescent care locuiește în cartierul în care se situează Gercek Koleji. Crescut doar de fratele său mai mare după decesul părinților, băiatul duce lipsa familiei însă este recunoscător pentru ceea ce are și încearcă să îi ajute pe toți cei din jurul său. 

Elev cu bursă la liceul privat din cartier, Bekir ajunge să fie batjocorit, la fel ca prietenii săi, însă nu se lasă "călcat în picioare" și se ridică de fiecare dată spunându-și opinia. Deși de cele mai mulge ori este folosit, el continuă să fie același băiat altruist și amuzant, lucruri care constituie avantaje pentru el. 

Aceste atuuri l-au ajutat le Bekir să o cucerească le Ceyda, una dintre prietenele Melisei, care se dovedește a fi o persoană blândă și bună, care nu are prea multe în comun cu celelalte fete din anturajul său. Îl iubește sincer pe Bekir și are încredere în el, iar asta îl face pe adolescent să fie mândru. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daghan - The shy one

DAGHAN